Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">PLASMALIFTING</span>

PLASMALIFTING

Huidverbeteren zonder plastische chirurgie
Plasmalifting

WAT IS DE PLASMALIFTING?

Tijdens een Plasmalifting wordt uw huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine boog, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u vrij wel onmiddellijk een liftend effect. Zonder de huid aan te raken creëren we met de plasma pen een gebied dat gelift en verstevigd wordt. Dankzij deze techniek kunnen we met veel precisie werken op bepaalde probleemzones.

Een sessie duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, maar in sommige complexere gevallen zijn meerdere behandelingen vereist. Na de behandeling kan uw huid – vooral rond de ogen – gezwollen zijn. Korstjes verdwijnen meestal na 7-10 dagen.

RESULTAAT

Na de behandeling ziet u direct resultaat, omdat de huid onder invloed van de plasma pen direct samentrekt. Vooral wanneer er sprake is van een overschot aan huid, zoals bij overhangende oogleden, is het liftende effect duidelijk waarneembaar. De behandeling stimuleert eveneens de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is optimaal na ongeveer 3 tot 6 maanden. De resultaten blijven 3 tot 5 jaar zichtbaar, afhankelijk van de zone, huidconditie, leeftijd en eventuele herhaalbehandelingen.

plasmapen
Het behandelplan van Plasmalifting

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een consult met de huidtherapeut ingepland. In dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie over de behandeling en is er alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Zowel vóór de behandeling als na de behandeling mag de huid niet door de zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind zijn of worden. Hiervoor wordt een periode van 6 weken geadviseerd. Het is belangrijk om dit advies op te volgen om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Tijdens een plasmalifting behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Na de behandeling wordt de huid verzorgd, gecamoufleerd en beschermd met onze speciale zuurstof doorlatende crème ‘Oxygenetix’. Producten met zuren, vitamine A (retinol) en scrubs mogen tijdelijk zowel voor en na deze behandeling niet worden toegepast. Alleen in overleg met uw Dermavisie behandelaar. Alle huidverzorgingstips worden na afloop nog een keer met u besproken

Het zelfherstellend vermogen van de huid wordt nu in gang gezet. De duur van het herstel is per individu verschillend. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn en kan het behandelde gebied wat warm en schrijnend aanvoelen. Tevens kan er lichte zwelling ontstaan, met name bij behandeling van de oogleden. Dit is binnen maximaal enkele dagen weer verdwenen. Tijdens de behandeling ontstaan er kleine korstjes, de plasma spots. Deze korstjes verliest u meestal na 5-7 dagen. De huid is hierna nog rood/roze (nieuwe huid). Ook deze nieuwe huid dient u extra te beschermen tegen de zon.

WAT KOST PLASMALIFTING BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van Plasmalifting behandeling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de menu hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Ooglidcorrectie boven

€ 250,-

Ooglidcorrectie onder

€ 250,-

Ooglidcorrectie boven ren onder

€ 450,

Kraaienpootjes

€ 200,-

Frons rimpel

€ 200,-

Voorhoofd

€ 250,-

Neus- lippenplooi

€ 200,-

Huidoverschot bij oren

€ 200,-

Lijntjes bovenlip

€ 200,-

Lijntjes onderlip

€ 200,-

Lijntjes boven en onderlip

€ 350,-