Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">BIO PEELING</span>

BIO PEELING

Geef je huid een boost en laat je huid grondig reinigen met een diepte Bio peeling!
bio-peeling

WAT IS  BIOPEELING?

Biopeeling is een natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de Biopeeling het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De  kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

 

RESULTAAT

De resultaten variëren van goed tot verbluffend. Een frissere gezondere stralende vernieuwde derma binnen 10 dagen! De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij je huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

joyful-girl-with-face-mask-surprise-green-eyed-woman-posing-white-wall-after-washing-her-hair
Het behandelplan van BIO PEELING

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

U hoeft zich niet voor de behandeling voor te bereiden.

  • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
  • Dieptereiniging (enzymatische peeling) van de huid, verwijderen van oneffenheden
  • De bio peeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid gemasseerd
  • Hydra Masker inwerken met de infraroodlamp
  • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende spf producten

Hoewel de huid niet specifiek UV gevoelig wordt door de Bio Peel, raakt de huid wel dode huidcellen kwijt. Hierdoor is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV straling. Om verbranding te voorkomen is het van belang om altijd SPF te gebruiken na een behandeling. Bij een kuur dient de gehele kuur SPF gebruikt te worden. 

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden.

Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd, de aanvoer en opname en opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd.

Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype.
De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan.

WAT KOST BIO PEELING BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van gezichtsbehadenling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de tabel hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Bio peeling

€ 80,-

Bio peeling kuur van 3 behandeling

€ 220,-

Bio peeling kuur van 4 behandeling

€ 290,-