Image Alt
Gulsen Beauty Salon

Moet ik een masker dragen?

Het is jouw keuze om al dan niet een mondkapje te dragen in het gebouw.

hoe maak ik een reservering bij de gastenservice?

Bel (410) 263-1515 of stuur een e-mail naar info@mysadona.com

Welke gegevens heb ik nodig om te reserveren?

Alle reserveringen worden vastgehouden met een creditcard. Als je verhinderd bent, bel dan minimaal 24 uur van tevoren om kosteloos te annuleren. Minder dan 24 uur van te voren wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

als ik te laat ben voor een reservering, wat moet ik dan doen?

Doe er alles aan om ons te waarschuwen als u achterloopt. We zullen ons best doen om u tegemoet te komen, maar houd er rekening mee dat als u te laat komt voor een afspraak, dit kan resulteren in een verkorte behandeling. Alles langer dan 15 minuten kan nodig zijn om opnieuw te worden ingepland.

Bij afspraken die niet ingekort kunnen worden (zoals harsen) wordt bij binnenkomst bepaald of er voldoende tijd is om de behandeling uit te voeren. Indien een afspraak wegens te laat komen moet worden verzet, wordt hiervoor 50% van de behandelprijs in rekening gebracht.

Wat zijn uw annuleringsvoorwaarden?

Laat het ons 24 uur of langer voorafgaand aan uw reservering weten als u een wijziging moet aanbrengen of annuleren om kosten te voorkomen.

Waar kan ik parkeren?

Downtown Annapolis biedt meerdere parkeergarages voor openbaar gebruik; de dichtstbijzijnde hiervan bij Sadona Salon + Spa is Gott’s Court Garage op 25 Northwest Street, Annapolis, MD 21401. Een kaart en dagelijkse parkeertarieven zijn hier te vinden .

EXTRA PARKEEROPTIES hier .

Catering voor vrijgezellenfeesten?

Ja, we bieden zowel on- als off-site bruidsbehandelingen aan, waaronder haar, make-up, nagels, wimpers en massage, evenals een privé-stagingruimte. Kijk op onze behandelingspagina of bel ons voor meer informatie.

Heb je kluisjes?

Ja, we bieden privékluisjes om uw bezittingen veilig op te bergen.

Waar kan ik een cadeaubon kopen?

U kunt een cadeaukaart direct bij ons kopen of online door hier te klikken .

Wanneer moet ik aankomen voor spabehandelingen?

Gelieve 15 – 20 minuten voor uw geplande behandeltijd aanwezig te zijn. Dit geeft voldoende tijd om u in te checken, intakeformulieren in te vullen, om te kleden en te ontspannen voordat uw tafeltijd begint.

Post a Comment