OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diode ICE Laser

 

 

Definitief ontharen met de nieuwste Diode ICE Laser

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar voor veel vrouwen en mannen ook emotionele problemen met zich mee kan brengen. Het steeds maar weer verwijderen van haren met een pincet, scheren of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen. Stel je nu eens voor...nooit meer epileren of pijnlijk harsen. Dat is nu mogelijk. Weg dus met de epileerapparaten en pincetten en toch altijd glad en zonder haargroei!

De diode ice laser is de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing, zowel bij mannen als bij vrouwen. Dus heeft u last van ontsierende haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam, dan nodigen wij u uit om verder te lezen.

Welke technologie gebruikt Gulsen beauty salon?

Gulsen beauty salon werkt als een van de eerste specialisten met de nieuwe Diode ice laser. Door het unieke Ultra VPL systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. Zo wordt de absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden, en komt alle energie in het haarzakje.

Een groot voordeel van deze nieuwe technologie is dat meer verschillende huid- en haartypen, zoals bijvoorbeeld de donkere huid, behandeld kunnen worden dan met oudere IPL methodes. Daarbij voelt u bij deze nieuwe methode nóg minder van het flitsen en duren de behandelingen korter!

Hoe werkt Diode ICE Laser ontharen?

Bij een behandeling ten aanzien van haarverwijdering absorbeert het pigment in het haarzakje de energie die door middel van de lichtflits vrijkomt. Het haarzakje wordt zo verwarmd dat, wanneer het haar zich in de groeifase bevindt, het wordt vernietigd zodat er geen nieuwe haar meer kan teruggroeien.

Een haarverwijderende behandeling met de diode ice laser is zowel voor het gezicht als voor het lichaam succesvol. Om alle haren te vernietigen zijn een aantal behandelingen noodzakelijk door de verschillende haargroeifasen die een haar doorloopt. Dit wordt met u tijdens het intake gesprek doorgenomen.

Advies

Wanneer u start met de haarverwijderende behandelingen is het belangrijk dat u tussendoor niet meer harst of epileert. Scheren of knippen mag wel. Hoe snel is het resultaat te zien? De getroffen haren zitten los in de haarschacht en blijven daar nog enige dagen tot weken op hun plek! Men zou dus kunnen denken dat de behandeling niets heeft uitgericht. Heeft u echter even geduld tot de opperhuid de resten verwijderd heeft.

 

 

Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren. Afhankelijk van de behandelindicatie en huiddiepte kan er gebruik worden gemaakt van een huidverdovende creme, Emla creme. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en dient 45 minuten voorafgaande aan de behandeling op de huid te worden aangebracht.