OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HIFU Facelifting

 HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.
De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.
Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.
De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium.
Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn.
Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren, HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

hifu 6

 

Hoe werkt Ultraformer?

Met de HIFU-Ultraformer therapie, worden via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie

Wat is Ultraformer HIFU therapie?

Ultraformer is een complete niet-chirurgische behandeling van uw hals, gezicht en decolleté, om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten zichtbaar.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Kin / Kaaklijn Wenkbrauwen / Oogleden Wangen en voorhoofd Kraaienpootjes Hals Decolleté

Voor wie is de therapie geschikt ?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. De beste kandidaten voor Ultraformer behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Wat voor resultaat kunt u verwachten ?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Herhaal behandelingen of kuren zijn niet nodig. Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Wat is het voordeel van Ultraformer HIFU?

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting. Ultraformer is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode. Ultraformer geeft sneller resultaat.

Niet geschikt:

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.