OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tanden Bleken   

Bij Gulsen Beauty Salon bieden wij de oplossing voor een stralende glimlach. Op een pijnloze manier is het mogelijk om uw tanden te laten bleken. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van non-peroxide gel, dit is dus geheel veilig en niet beschadigend voor uw eigen tanden. Hardnekkige tandverkleuringen worden hierbij effectief verwijderd. Het resultaat is gelijk na de behandeling zichtbaar.
De resultaten hangen uiteraard per persoon af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Onderaan zullen we vertellen hoe u uw tanden na de behandeling het beste kunt blijven bijhouden. Aan de hand van een shade guide wordt vooraf uw eigen kleur bepaald en worden de mogelijke verwachtingen van het resultaat met u besproken. Na de behandeling kijken wij nogmaals aan de hand van de shade guide naar het resultaat.

 teeth whitening 266x300

Doet een tanden bleken behandeling pijn?

-Nee, een tanden bleken behandeling bij zeker wit is geheel pijnloos!

Is het tanden bleken behandeling schadelijk voor mijn tanden?

-Nee, wij zijn een Biologische kliniek en dat betekend dat wij uitsluitend met natuurlijke producten bleken waardoor het dus niet schadelijk is voor u tanden als voor u tandvlees.

Ik heb gevoelige tanden kan ik als nog mijn tanden bleken?

-Ja, een behandeling zal u gevoeligheid niet veregeren ook zal u tijdens de behandeling niets voelen.

Ik heb kronen, facings, vullingen op mijn voor tanden kan ik mijn tanden als nog bleken?

-Kronen en facings bleken niet. wij kunnen kronen en facings terug brengen naar orginele staat maar witter dan het orginele worden ze niet. bij vullingen hangt het er van af wat voor vulling het is, is de vulling van composiet dan kleurt de vulling mee is het niet van composiet dan kleurt de vulling helaas niet mee.

Zie ik meteen resultaat na de behandeling?

-Ja, u ziet meteen verschil echter gaat het bleekproces nog 24 uur door na een behandeling daarom adviseren wij om 24 uur na de behandeling geen kleurstoffen te nuttigen.

Hoe lang blijft het resultaat?

-Bleken is nooit permanent om uw witte tanden te behouden adviseren we klanten ook om 1x in de 6 maanden terug te komen. een bleek behandeling is 8 maanden zichtbaar (afhankelijk van u consumptie gedrag. als uw een extreme koffie/thee/rode wijn drinker bent of uw rookt zal u eerder last hebben van verkleuringen)

Hoe wit worden mijn tanden?

-Dat verschilt per persoon per gebit. dat is vooraf niet te zeggen daar spelen verschillende factoren een rol.denk bijvoorbeeld aan: *heeft uw extrinsieke verkleuringen of intrensieke verkleuringen? *heeft uw last van tandsteen? *welke behandeling heeft uw?

Mag ik alles eten en drinken na de behandeling?

-Nee, na de behandeling mag u 24 uur geen kleurstof nuttigen dus u mag alleen wit eten en drinken. dit is omdat het bleekproces 24 uur doorgaat.