Image Alt

<span class="dojodigital_toggle_title">FRUITZUUR PEELINGS</span>

FRUITZUURPEELINGS

Hoe krijg ik Huidverbetering door middel van de fruitzuren?
Fruitzuur peeling

WAT IS FRUITZUURPEELINGS?

De fruitzuurpeelings zijn gefocust op acne, rimpels of pigmentatie. Deze peelings bevatten zuren, waardoor deze peelings krachtiger zijn. Het zorgt ervoor dat het een laag dieper in de huid gaat dan een enzymatische peeling. Deze zuren zijn vaak een mix van hogere percentages melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Op deze manier kan er gericht gewerkt worden op de talgproductie, huidveroudering of pigmentatie.

INDICATIES:

  • Acne (littekens)
  • Oppervlakkige rimpels
  • Pigmentatie
  • Huidverbetering
  • Roodheid in het gelaat
  • Verminderde huidconditie/huidbarrière

RESULTAAT:

  • ‘Mijn huid voelt egaler en gehydrateerd!’
  • ‘Mijn talgproductie is stuk minder geworden, heb nu minder last van de onderhuidse puisten’.
  • ‘Het vervellen viel erg mee’.

Dat zijn maar een paar voorbeelden van wat onze klanten ons teruggaven nadat ze een fruitzuurpeeling gehad hebben.

20230422205819_[fpdl.in]_young-woman-mask-face-relaxing-spa-salon_176420-7582
Het behandelplan van Fruitzuur peeling

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OP MAAT

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Peelings worden meestal in kuurvorm uitgevoerd. Om uw huid al te laten wennen aan bepaalde zuren is het verstandig om voor de behandeling al te starten met thuisproducten (reinigers, dag -en nachtcrèmes en een zonbescherming). Bij gevoelige huiden adviseren wij ook om eerst met een enzymatische peeling te beginnen zodat de huid rus

Afhankelijk van uw doel en behandelplan worden deze producten afgestemd. Tijdens de intake kunt u hierover worden geadviseerd door uw huidtherapeute.

Daarnaast is het van belang dat u het te behandelen gebied 3 dagen voor de behandeling niet waxt of epileert.

De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. De huid zal eerst worden gereinigd. Daarnaast zal, indien nodig, onzuiverheden manueel worden verwijderd. Hierna wordt de huid goed ontvet zodat de peeling gelijkmatig en dieper indringt.

Het aantal behandeling is gemiddeld is 3 tot 6. Dit is afhankelijk van de ernst en het doel. Het interval tussen de behandelingen zijn vaak 2 tot 4 weken. Bij Huidkliniek Dreamskin stellen we een behandelplan op maat voor u op. Dit betekent dat deze behandeling eventueel gecombineerd kan worden met andere behandelingen. Op deze manier willen we het ultieme resultaat uit uw behandelingen behalen.

Na de behandeling wordt een nabehandelingscrème en zonbescherming aangebracht. Daarnaast is het van belang om thuis ook de geadviseerde producten en een zonbescherming met minimaal SPF 30 dagelijks aan te brengen voor een optimaal resultaat. Verder wordt het geadviseerd niet aan de korstjes en schilfering te zitten, in verband met pigmentatie wat als gevolg hiervan kan optreden.

U kunt wat korstjes, schilfering of lichte vervelling zien. Tevens is de huid na de behandeling rood. Daarnaast kan de huid de dagen erna ook wat droog en trekkerig aanvoelen. Deze bijwerkingen zijn na maximaal een week ook weer weg. Vindt er geen schilfering of andere bijwerkingen plaats, betekent dit niet dat de peeling niet zijn werk heeft gedaan.

WAT KOST FRUITZUURPEELING BEHANDELING?

Hier kun je zien wat de kosten van fruitzuurpeeling behandeling bij Gulsen Beauty Salon zijn. De kostenberekening van behandelingen in de menu hier onder geven je indicatie van de kosten ervan.

Intensieve peeling

€ 100,-

Peeling bovenrug

€ 100,-

Peeling hele rug

€ 120,-

Peeling decolleté

€ 85,-

Fruitzuurpeeling + Skinbooster enkele solution

€ 120,-

Fruitzuurpeeling + Skinbooster combinatie solution

€ 120,-