OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GentleLase PRO-U

 

 

De GentleLase Pro-U voor permanente ontharing

Het beste van twee werelden: de Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één apparaat
Ongewenste haartjes definitief verwijderen bij Gulsen Beauty Salon. Wij werken met de GentleLase Pro-U, een geavanceerd apparaat waarmee wij elk huid- en haartype kunnen behandelen. De behandeling is geheel pijnloos dankzij de verschillende geïntegreerde koelsystemen. Onze laserspecialisten kunnen de snelheid en kracht van de laser aanpassen, waardoor de behandeling beter wordt afgestemd op uw huid. Ook heeft u minder behandelingen nodig, dankzij de combinatie van de laser en ons unieke behandelprotocol. Daardoor bent u sneller klaar dan bij andere klinieken.

  • Geschikt voor ieder huid- en haartype
  • De laser vernietigt alle haren
  • Minder behandelingen nodig dan bij andere klinieken
  • Tussen de behandelingen zit vier tot acht weken

Over onze GentleLase Pro-U laser

Snel een permanent resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is na zo'n twee weken zichtbaar, omdat de eerste haartjes dan uitvallen. Omdat de laser het haarzakje waarin de haar groeit volledig vernietigt, zal er geen nieuwe haren meer groeien op díe plek. Hierdoor is het effect blijvend, in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes als harsen, epileren of scheren.

                                                                                          

VOORDELEN VAN LASER ONTHAREN BIJ FINE LASERCLINIC 

Voorbereiding op de laserbehandeling

Voorafgaand aan de behandeling dient het gebied gladgeschoren te zijn. U kunt het gebied op de dag van de behandeling of de dag ervoor scheren. We raden u aan om tijdens de behandeling de zon en de zonnebank zo veel mogelijk te vermijden. Te veel zonlicht leidt er namelijk vaak toe dat u meer behandelingen nodig heeft om hetzelfde resultaat te bereiken. Wij willen dat u zo snel mogelijk van uw ongewenste haartjes af bent, dus neem dit advies ter rade!

Na de behandeling

Tussen de behandelingen door mag u uw huid niet epileren of harsen. Scheren is uiteraard wel toegestaan. Na de behandeling vallen de haren in het behandelde gebied uit. Dit gebeurt ongeveer twee weken na de behandeling. Vanaf dit moment kunt u al zien wat het resultaat is. Na elke afspraak zult u zien dat de beharing verder uitdunt, tot er na de laatste behandeling niets meer van over is. U heeft een volledig gladde huid. Het resultaat is blijvend, u hoeft zich niet meer te scheren!


 

Onze laser

GentleLase PRO-U: Alexandrite laser

Bij Gulsen Beauty Salon wordt u behandeld met de GentleLase Pro-U, om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De 100% pijnloze behandeling geeft u een permanent gladde huid. Voor meer informatie of een gratis proefbehandeling belt u 06-28349919.

 

Hoe werkt laserontharing met de GentleLase Pro-U laser?

Voordat de behandeling begint, krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het laserlicht. Vervolgens start de laserspecialiste met de behandeling. Gemiddeld bent u al met zo’n 10 tot 60 minuten klaar, afhankelijk van het te behandelen gebied. Doordat wij gebruik maken van de meest geavanceerde koelingstechnologie die er op dit moment bestaat, is de behandeling pijnloos.

Voor ieder huid- en haartype

De GentleLase Pro-U combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de nd:YAG-laser voor de donkere huid. Wij stellen het apparaat dus af op uw huid voor het beste resultaat.

De laserspecialiste plaatst de laser op uw huid en met een korte flits vernietigt de GentleLase Pro-U de haartjes die in de actieve groeifase zitten. De haartjes die in de actieve groeifase zitten, komen niet meer terug. Het pigment van de haar neemt het licht van de laser namelijk op, waarna het licht wordt omgezet in warmte. De hitte breekt het haarzakje af en na een week of twee zal de haar uitvallen. Na behandelingen keert de haar niet meer terug.

Minder behandelingen nodig dan bij andere laserklinieken

Vóór de behandeling krijgt u een eerlijk en transparant advies over het aantal benodigde behandelingen en de kosten. Bij Gulsen Beauty Salon Utrecht heeft u gemiddeld slechts vijf tot zes behandelingen nodig dankzij de hoge kwaliteit van de lasers en het unieke behandelprotocol. Hiermee bespaart u flink op kosten, want bij andere klinieken heeft u vaak eerder tien tot twaalf behandelingen nodig.

Persoonlijk behandelplan

Na de proefbehandeling maken we met u een persoonlijk behandelplan op. Wanneer u zich houdt aan dit behandelplan, heeft u het beste resultaat. Hoe meer u van onze adviezen opvolgt, hoe beter het resultaat zal zijn.

Vier tot acht weken tussen de behandelingen

De periode tussen de behandelingen bedraagt zes tot acht weken bij lichaamsbeharing. Bij haargroei in het gelaat is deze periode zo’n vier tot zes weken. Niet elke haar zit namelijk in dezelfde groeifase, dus kunnen we niet in één behandeling alle haren definitief verwijderen. De haren die zo’n zes weken later in de actieve groeifase zitten, worden tijdens de volgende behandeling verwijderd.