OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Onlangs heeft Gulsen Beauty Salon geinvesteerd in de 3e generatie cryolipolyse machines,
voor het nog krachtiger en definitief afvoeren van vetcellen d.m.v vacuum bevriezing
en stimulering met laserlicht.

 

Door het probleemgebied in een vacuüm te bevriezen, worden de vetcellen afgebroken en
vervolgens worden ze op een hele natuurlijke manier afgevoerd, via bloedbaan, lever en de nieren, zoals dat ook met vet uit onze voeding
gebeurt." Het is bovendien een veilig systeem." Alleen de vetcellen worden aangepakt, het omliggende weefsel blijft onaangetast.
Fijn is ook dat er geen operatie, verdoving of hersteltijd aan te pas komt, de behandeling is volledig pijnloos. Terwijl je rustig op de
behandeltafel ligt, verdwijnen je vetcellen definitief uit je lichaam."

Cryolipolyse 1

"Het mooie van onze praktijk is dat wij een behandeling op maat kunnen bieden, waarbij we ook de verschillende methodes met elkaar kunnen combineren voor het beste resultaat. Wij hebben dus een totaalpakket in huis. Onze doelstelling daarbij is: gezond zijn én er goed uitzien." Omdat een cryolipolysebehandeling nog vrij nieuw is en er ongetwijfeld veel vragen zullen zijn, heb ik hier onder de "meest gestelde vragen" op een rij gezet.

FAQ's

Wat is Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe methode om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is non of niet-invasief, d.w.z. dat men niet met apparatuur of anderszins in het te behandelen of te onderzoeken lichaam of voorwerp binnendringt.

Hoe werkt Cryolipolyse

De behandeling is gebaseerd op het feit dat vet weefsel gevoeliger is voor kou dan ander weefsel . Vetcellen gaan simpelweg eerder kapot dan bijvoorbeeld huid,spier en zenuwcellen. De afgebroken cellen worden geleidelijk op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd en het resultaat is het best te zien na 2 tot 4 maanden. Voordeel van deze geleidelijke manier is dat de huid zich ook kan aanpassen en stevig blijft.

Wat gebeurt er met de vetcellen

De afgebroken cellen worden geleidelijk op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd en het resultaat is het best te zien na 2 tot 4 maanden.

Wanneer zie ik resultaat

Na ongeveer 15 dagen zal 30% tot 40% van het resultaat zichtbaar zijn . Je zal minimaal 6 weken moeten wachten om het volledige resultaat te zien. Dan zullen we beslissen of een eventuele volgende behandeling te adviseren is.

Hoe lang duurt een behandeling

Dit hangt af van de grootte van de te behandelen zone. Sommige zone’s bestaan uit meerdere sessies. Zo zijn er bijvoorbeeld 2 voor buik en onderrug nodig. Ook voor elke lovehandle is een sessie nodig. Elke deel sessie duurt 35 tot 50 minuten, afhankelijk van de vetdikte.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Afhankelijk van de vetdikte en gewenste resultaat, zijn er 1 tot 3 sessies nodig met een tussentijd van ongeveer 6 weken (45 dagen).

Wat voel ik tijdens de behandeling

De behandelkop zuigt de “vetrol” op en koelt deze. In eerste instantie voel je een knijpend gevoel en wat tinteling. Dit komt omdat het lichaam zich aanpast aan de temperatuur. Na 5 tot 10 minuten gaat dit over in een soort gevoelloosheid.

Wat voel ik na de behandeling

De huid zal een tijdje rood zijn. De behandelde zone kan een beetje hard aanvoelen met soms wat blauwe plekken vertonen die na een paar weken weg zijn. Gevoelloos en wat spierpijn of kramp is een vaak gehoorde klacht. Dit kan een paar weken duren en zal uiteindelijk ook verdwijnen. Na de behandeling kun je gewoon weer alles doen wat je daarvoor deed.

Wie zijn de beste patiënten

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de beste resultaten worden behaald bij mensen met een BMI onder de 30. Oftewel niet meer dan een kilo of 10 van het ideale gewicht. Het is geen methode om veel gewicht ineens te verliezen. De procedure is vooral bedoeld om b.v. vetrollen op de rug of buik, of de zgn. lovehandles in de taille te verwijderen. Na een intake kunnen we pas met zekerheid bepalen of Cryolipolyse voor jou kans van slagen heeft.

Wat is het verschil met andere behandelingen

Cryolipolyse is in tegenstelling tot b.v. liposuctie non of niet-invasief. D.w.z. dat men niet met apparatuur of anderszins in het te behandelen of te onderzoeken lichaam of voorwerp binnendringt. In tegenstelling tot andere behandelmethoden zoals RF en High Focused Ultrasound is er geen risico van beschadiging van omliggend weefsel en minder pijnlijk.

Wat voor resultaat kan ik verwachten

Dit hangt af van de vetdikte en het aantal behandelingen. Gemiddeld 3 to 15 cm of 25% tot 45%.

Vetdikte  Vermindering 1 sessie   Vermindering  2 sessies  Vermindering  3 sessies    
   15 dagen
 45 dagen  90 dagen
135 dagen  
 10 mm                    3 cm
             3 cm
             -        -
 15 mm
             3 cm              5 cm              -        -
 20 mm  
             3 cm              6 cm             10 cm        -
 25 mm              3 cm              6 cm             10 cm      14 cm
 30 mm
             3 cm              6 cm             10 cm      15 cm