OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dermapen behandeling

Dermapen is het nieuwste op het gebied van microneedling. Daar waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de Dermapen nog een stapje verder. De Dermapen werkt sneller, is minder gevoelig, en werkt nog effectiever en nauwkeuriger.

 

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend en verticaal hele kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

 

Indicaties Dermapen:

Dermapen photo 500x250

 

* Acne littekens
* Zonbeschadiging
* Pigmentstoornis
* Grove huidstructuur / Vergrote poriën
* Fijne lijntjes en rimpels
* Striae / Striemen

 

Wat doet de Dermapen met uw huid?

 

 

Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen). Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden.

 

Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren. Afhankelijk van de behandelindicatie en huiddiepte kan er gebruik worden gemaakt van een huidverdovende creme, Emla creme. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en dient 45 minuten voorafgaande aan de behandeling op de huid te worden aangebracht.