.

Dermapen

ULTIEME MICRONEEDLING DANKZIJ MESOESTETIC®
m.pen [pro] is de nieuwste Microneedling pen die is ontwikkeld om spectaculaire resultaten veilig en effectief te bereiken.  De beweging van de kop is automatisch, constant en loodrecht op de huid.

De definitieve vooruitgang op het gebied van dermo-epidermale biostimulatie.
De micronectietechniek verhoogt de transdermale doorgang van actieve ingrediënten aanzienlijk.  Het kan worden gecombineerd met andere medisch-esthetische technieken om betere resultaten te bieden. Zeer veilige techniek voor alle huidtypes.

We gaan met minuscule naaldjes die vibrerend werken, kleine kanaaltjes in de huid maken.Het is minder gevoelig dan de Dermaroller en de naaldjes gaan loodrecht de huid in waardoor we veel preciezer kunnen werken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid net genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij. We stimuleren het lichaamseigen regeneratieproces in de huid dat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

VOOR EXTRA HUIDVERJONGING WORDT AANGEWEZEN OM EEN + EXTRA RADIOFREQUENTIE BIJ TE BOEKEN!

Is deze behandeling pijnlijk en hoe reageert mijn huid?
Wat je voelt is afhankelijk van de naaldengte en jou persoonlijke pijngrens. Verdoven kan je zelf met een Emla crème die je op voorschrift van de huidarts kan krijgen. De huid kan prikkelend en warm aanvoelen na de behandeling en ziet roze/rood. Na enkele dagen kan de huid gaan schilferen en kan enkele dagen roder ogen dan normaal. We raden ten zeerste aan je huid te beschermen met een factor 30/50. Tevens adviseren wij om een aangepast serum te gebruiken op het behandelde zones.

Behandelfrequentie
We starten meestal met een kuur waarbij je eenmaal om de 2 tot 4 weken komt voor een behandeling afhankelijk van de aard van de behandeling en diepte. In deze tussentijd gaat je huid zelf van binnen uit aan het werk. De aanmaak van collageen heeft tijd nodig en kan wel tot 4 maanden duren. Na 4 maanden kijken we wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Afhankelijk van de aandoening bekijken we of er meer behandelingen noodzakelijk zijn.

Wanneer geen M-Pen?
Actieve acne, koortslip, huidirritatie, infecties, wratten, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts, …

Indicaties:

  • Fijne lijntjes en rimpels minder diep maken
  • Acne littekens vervagen
  • Littekens van andere aard vervagen
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentvlekken vervagen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën verfijnen
  • Striae / striemen
  • Huidverbetering (algemene gladdere huidstructuur)
Image

LET OP!

Te veel behandelingen met korte tussenpozen kan leiden tot weefselschade in de vorm van een verharde huid/ littekenvorming. Herhaalde needling op hypertrofisch littekenweefsel kan resulteren tot meer hypertrofisch weefsel.

 

Contact gegevens

Gulsen Beauty Salon
Schoonheidssalon
Lumeystraat 10
3554WD Utrecht
------------------------------------------
Whatsapp: 06-28349919
 
KVK 62597078
BTW NL002414364B58

Facebook

©2023 Gulsen Beauty Salon. All Rights Reserved. Designed By Nevzat KvK nummer: 62597078 BTW nummer: NL002414364B58

Search