.

Cryolipolyse vet-bevriezen

Cryolipolyse maakt dikwijls een kostbare liposuctie overbodig en staat daarom sterk in de belangstelling. De bekende love handles, buikvet, vet op de rug en benen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen doormiddel van het vet te bevriezen! Gebleken is dat met deze techniek welke ontwikkeld is door Harvard University, plaatselijk zeer effectief overtollig vet door bevriezing doet verdwijnen. Zij kwamen op het idee dat vetcellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces. Coolsculpting is een vorm van cryolipolyse waarbij er vet weggenomen wordt met gebruik van koelelementen.

Wat houdt cryolipolyse nu precies in? De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. Door het vet te bevriezen, sterven de vetcellen af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

 
Image

Meest gestelde vragen

Wat is Cryolipolyse
Cryolipolyse is een nieuwe methode om plaatselijk vet te verwijderen. De behandeling is non of niet-invasief, d.w.z. dat men niet met apparatuur of anderszins in het te behandelen of te onderzoeken lichaam of voorwerp binnendringt.
Image

Contact gegevens

Gulsen Beauty Salon
Schoonheidssalon
Lumeystraat 10
3554WD Utrecht
------------------------------------------
Whatsapp: 06-28349919
 
KVK 62597078
BTW NL002414364B58

Facebook

©2023 Gulsen Beauty Salon. All Rights Reserved. Designed By Nevzat KvK nummer: 62597078 BTW nummer: NL002414364B58

Search