.

Casmara

Een Casmara alginaat masker zorgt ervoor, dat uw huid gemineraliseerd, gevoed en gehydrateerd wordt. Zeer geschikt voor de veeleisende, verwaarloosde en ouder wordende huid, maar ook zeer geschikt voor de gevoelige, allergische, vette en jongere huid. De maskers zijn op basis van algen. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine A, B en C en hebben een verstevigende werking.

De unieke Alginaatmaskers van Casmara voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.

De algen in de alginaatmaskers van Casmara zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, worden ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zondes rondom mond en ogen behandelt, iets dat met andere maskers vaak niet mogelijk is.

De maskers zijn een welkome afsluiting van elke gezichtsbehandeling!

Image

Assortiment

Alginaat maskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden. 

NIEUW Gold mask 2080 

Casmara Gold mask

Het nieuwe Gold masker van Casmara is een geweldige uitbreiding van het masker assortiment. Dit masker bevat 24 karaats goudstof, dat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

De koolhydraten van deze algen hebben het vermogen te stollen en vormen zo een film op de huid die een bepaalde druk uitoefent. Hierdoor verbetert de opname van alle ervoor aangebrachte werkstoffen uit het masker zelf. Dit masker kan voor alle huidtypen maar heeft sterke anti-aging eigenschappen dus in het bijzonder inzetbaar voor tekenen van huidveroudering

Image


info


REAFFIRMING MASK

Bevat houtskool en zeewier extract. Verwijdert onzuiverheden en biedt intense hydratatie.

Indicatie: gemengde en vette huid met verwijde porien en acne.info


GREEN MASK

Bevat chlorofyl, munt en zeewier extract. Het biedt hydratatie, zuurstof en verstevigd de huid.

Indicatie: rode gestuwde huid.info


VITAMIN VEGETABLE MASK

Bevat Vit. C, dille en zeewier extract. Krachtige A.O. werking. Verbetert de elasticiteit van de huid

Indicatie: droge huid, oudere en door zon beschadigde huid.info


SENSITIVE MASK

Bevat haver, viooltjes extract- en zeewier extract. Verzacht en revaliseert. Rijk aan vit A, B, en E. Geschikt voor alle huidtypes, met inbegrip van gevoelige huid en met couperose.

Indicatie: gevoelige, allergische en couperose huid.info


NOVA NEW MASK

Masker geformuleerd met zeewier extract en glucose, kunnen herstellen van het natuurlijke vocht balans van de huid. Geschikt voor alle huidtypes.

Indicatie: droge en vochtarme huid.info


GREEN TEA MASK

Bevat groene thee, lavendel en zeewier extract. Rijk aan poli -fenolen en catechiseer met antioxidant en revitaliserende en ontstressende eigenschappen.

Indicatie: oudere en vermoeide huid.info


RGNERIN MASK

Geformuleerd met lijnzaad extract, aloe vera en zeewier extract. Stimuleert kalmeert en regenereert.

Indicatie: gevoelige huid, na chemische peeling en microdermabrasie.info


RE6TENSE MASK

Bevat kiwi extract, maanzaad en zeewier extract.Verkoelt, kalmeert verzacht, verstevigd en reactiveert.

Indicatie: verslapte huid.info


GOJI MASK

Bevat Goji extract, quinoa zaden en zeewier extract. Rijk aan aminozuren, vitaminen en eiwitten van een hoge biologische kwaliteit. Versterkt, verzacht en beschermt de huidbarriere en beschermt tegen vrije radicalen.

Indicatie: verouderde huid.info


GOLD MASK

Bevat 24-karaats goud, mineralen en zeewier extract. Een luxe voor uw huid met krachtige verstevigende, herstructurerende en revitaliserende effecten.

Indicatie: verouderde huid.info


CINNAMON MASK

Een hitte opwekkend masker waardoor de collageen en elastine weefsels herstellen. Bevat o.a. kaneel en zeewier extract. Activeert en verjongd de huid en verbetert de huid stevigheid.

Indicatie: doffe, futloze huid.

Image

Contact gegevens

Gulsen Beauty Salon
Schoonheidssalon
Lumeystraat 10
3554WD Utrecht
------------------------------------------
Whatsapp: 06-28349919
 
KVK 62597078
BTW NL002414364B58

Facebook

©2023 Gulsen Beauty Salon. All Rights Reserved. Designed By Nevzat KvK nummer: 62597078 BTW nummer: NL002414364B58

Search