OT Dulcet - шаблон joomla Joomla

 Tel: 06-28349919   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DIODE ICE LASER    

De complete ontharingsoplossing - Diode ICE laser

Meest volledige en effectieve ontharingslaser PIJNLOOS.


De Diode ICE Laser  is de meest volledige en effectieve ontharingslaser die momenteel beschikbaar is.                                                                 
Door gebruik te maken van meerdere lasergolflengten en technologieën maakt de Diode Leaser ICE
het voor behandelaars mogelijk alle mogelijke haartypen van heel uiteenlopende patiënten het hele jaar
door te behandelen, behandelingen snel en comfortabel uit te voeren en het best mogelijke klinische
resultaat te bereiken

Als zeer innoverend bedrijf, brengt Diode ICE Laser u de meest geavanceerde ontharingsoplossingen
die in de sector beschikbaar zijn. Door de voordelen van de alexandriet golflengte
te combineren met de voordelen van een diode laser, biedt de ICE de nieuwste
ontharingstechnologie en behandelingsmethoden

Werkwijze laser

In de haar bevindt zich pigment (melanine). De behandelkop geeft een energiestraal af die geabsorbeerd wordt door het melanine. Deze absorptie gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Er wordt een temperatuur bereik van ongeveer 70 graden waardoor het haarzakje afsterft. Het haarzakje kan geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. De absorptie van de energiebundel voelt aan als een elastiekje dat tegen de huid aanschiet.

Duur van de sessie

Voor het behandelen van een bovenlip zal dit ongeveer 15 minuten in beslag nemen, een bikinilijn 30 minuten en bijvoorbeeld de rug en benen rond de 40 minuten.

Wanneer kan er behandeld worden?

Over het algemeen geldt dat dat verwijdering van gepigmenteerd en normaal tot dik haar het meeste effect geeft. Dit komt doordat de absorptie in melanine hoger is en de kans op vernietiging van het haarzakje hierdoor groter is. Hele dunne, blonde, rode of grijze haren zijn niet te behandelen vanwege het ontbreken van pigment in dit haar. Voor dit soort haren is elektrische epilatie in kleine gebieden wel een optie.

Speelt huidskleur een rol?

Alle huidskleuren en huidtypes kunnen behandeld worden. Bij de donkere huidtypes wordt er aangepast gewerkt omdat er meer pigment in de huid aanwezig is. Hoe lichter de huid en hoe donkerder en dikker de haar, hoe sneller u resultaat mag verwachten.

Voorzorgsmaatregelen

Tijdens het vrijblijvende eerste consult moeten de haren goed zichtbaar zijn. De haren mogen tot 4 weken voor aanvang van de eerste behandeling en tijdens de hele behandelperiode niet geëpileerd, geharst of uitgetrokken worden. Dit verstoort de haargroeicyclus en vermindert het resultaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is afhankelijk van de dichtheid, kleur, diameter en plaats van de haargroei. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid, kan deze goed worden behandeld. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren zich gelijktijdig in de groeifase bevinden. Gemiddeld wordt er 6 tot 8 maal behandeld voordat een goed resultaat is bereikt. Bij dunne haren kunnen er meer behandelingen nodig zijn. Er wordt om de 6 weken behandeld. U kunt een haarreductie verwachten van 70-80%, maar omdat het lichaam verschillend kan reageren, kunnen wij hier geen garantie geven. Bovendien moet u er bij 'definitieve' ontharing altijd rekening mee houden dat het lichaam zelf in staat is ‘slapende’ haarzakjes aan te wakkeren door bijvoorbeeld de overgang, bepaalde medicijnen of door het ouder worden. Om een goed resultaat te behouden, raden wij u aan om de behandeling na de volledige sessie nog eenmaal per jaar te herhalen.

Risico’s en Complicaties

In zeldzame gevallen kunnen er wondjes, blaartjes, jeuk en langdurige roodheid ontstaan door temperatuurverhoging in de huid. Wanneer u de instructies voor de behandeling niet naleeft, zou dat de kans op complicaties kunnen vergroten. Complicaties als littekens komen zeer zelden voor. In sommige gevallen kunnen na het ontstaan van blaren donkere of lichte pigmentatieplekken ontstaan op de huid na de behandeling. Dit kan verergeren door de huid hierna bloot te stellen aan de zon. De pigmentproblemen zijn wel vaak van voorbijgaande aard, maar het bijkleuren kan maanden duren. Bij de aanwezigheid van een koortslip zal er geen behandeling plaats vinden.